Rikkes-Planet

Overvejelser

Det kan være jeg skal finde ud af, om jeg skal skrive her, eller hvad bloggen skal.

Lige pt går mine store overvejelser ud på (og det her intet med blog overvejelser at gøre)

-Jeg skal have smidt det ødelagte badebassin ud, der har lagt i en bunke længe.

-Jeg måske skal have kigget på min emhætte, først gik den knap hvor man kunne lave 4 min efterblæsning,

Men nu kan den kun køre på et niveau ud af 3, og det er ikke altid helt nok. Må nok heller gøre noget inden det sidste svigter.

-Jeg vil også helt vildt gerne have en smart ny emhætte (men i min boligforening, så er det ikke sikkert smart er ordet)

– Jeg får 16 gæster til 17 års fødselsdag i aften, syntes måske jeg virkede mere overskudsagtig, da jeg inviterede i sommerferien, og tænkte, det var da ingen problem at nå at lave mad, dække, gøre rent, bage og rydde op.

– Hvor meget friturestegt mad, jeg kan spise, når vi skal på kineser restaurant i morgen.

– Hvor meget zumba jeg skal lave lørdag, for at forbrænde det friturestegte mad.

-Hvorfor skat skal have 3 måneder til at behandle en boopgørelse.

#emhætte , #sandkorn

2 Replies to “Overvejelser”

  1. Det med friture-maden er jo et reelt problem! Jeg elsker det, men man skal økonomisere lidt med det, både af hensyn til kilo men også for ikke at nå kvalmegrænsen inden øjnene er mæt og man har smagt det hele 😉 kh. Birgitte

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *