Rikkes-Planet

Julefrokoster

Så er årets julefrokoster godt i gang, og syntes faktisk at der er mange i år.

Af alle dem jeg allerede har været til, har jeg ikke taget et eneste billede, jeg har åbenbart været alt for optaget af, at æde og drikke. Heldigvis har de allesammen forskelligt indhold, så jeg vil prøve at fortælle lidt om dem.

Den første jeg var til var med en leverandør, der ville sige tak for året. Vi var på den italienske restaurant, hvor vi fik deres julemenu, startende med italiensk boblevand, derefter kammuslinger med hvidvin, kalvemørbrad med råstegte kartofler og mere hvidvin (de andre fik rødvin, men det duer ikke til min migræne), derefter en chokolade dessert med 3 forskellig slags kage/is og tilhørende italiensk dessertvin. Det var så godt,, Og endnu bedres så fortsatte vi på bar bagefter, og fik gin & tonic.

Dagen efter havde jeg så en med 6 veninder (det var lidt svært at komme op og i gang), der havde vi alle noget mad med, og vores egne drikkevarer. Stemningen var i top og det var bare hyggeligt som altid, med masser af snak, mad og grin.

Ugen efter var jeg sammen med min hækle gruppe, der havde vi dog valgt at bestillt alm tapas fra slagteren, og der var rigeligt og det var lækkert at sidde og nippe i, imens vi snakkede og hyggedrak lidt.

Nu mangler de resterende:

Julefrokost på arbejdet med Hawaii tema, det skal nok blive sjovt.

Julefrokost med vennerne imellem jul og nytår, det bliver også en fest, er jeg helt sikker på.

#christmas , #jul , #julefrokost

2 Replies to “Julefrokoster”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *